понеділок, 26 березня 2007 17:48

Леонід Литвиненко мав золоті руки

У суботу поминали Леоніда Литвиненка, 73 роки. Чоловік помер від інфаркту вдома, на вул. Рокосовського, 2 (Мінський масив).

Родом він із Макарівського району (Київщина). Був військовим, на пенсію вийшов майором. До Києва переїхав 1981-го. Працював на заводі "Продмаш" начальником управління господарства. У Леоніда Петровича залишилася дружина Валентина Павлівна, 67 років. Спільних дітей не було. Єдина донька трагічно загинула понад двадцять років тому.

— Ми разом прожили 26 щасливих років. Чоловік мав золоті руки, я жодного разу не викликала сантехніка, електрика. Ніколи не ходила до взуттєвої майстерні, він усе робив сам, — плаче вдова.

За словами жінки, в домі після смерті чоловіка все ламається. Наступного ж дня у ванній потік кран, потім на балконі розбилося скло.

— Сусідки казали, так буває. Пішов із життя чоловік, а без нього в домі щастя не буде, — каже Валентина Павлівна.

Останні півроку Леонід Петрович дуже хворів, у січні переніс інсульт. У лікарні лежав до 1 березня.

Чоловік мав улюбленця — вівчарку Бой. Щовечора вигулював його. Тепер Бой виє, не їсть і не хоче йти з Валентиною Павлівною ввечері на вулицю.

Литвиненка поховали в рідному селі, біля могили матері.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Литвиненко мав золоті руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі