четвер, 15 листопада 2018 08:04

Квартирний злодій засвітився на відео під час "роботи"

Квартирний злодій засвітився на відео під час "роботи"
У Києві в під'їзді житлового будинку в районі Нивки квартирний злодій під час "роботи" потрапив на камери відеоспостереження. Фото - NEWS-R.ru

У Києві в під'їзді житлового будинку в районі Нивки квартирний злодій під час "роботи" потрапив на камери відеоспостереження.

"Найтупіший домушник Нивок - на всіх поверхах в будинку стоять камери, а він намагається щось вкрасти", - йдеться в дописі спільноти "Київ оперативний", де розміщено відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві схопили чотирьох домушників

"Відео для любителів залишати сумки при вході з ключами, телефонами, гаманцями. Час 18:00 - більшість прийшли з роботи і не завжди уважні на закриті двері", "Знайде за дверима "свого" ротвейлера одного разу. Господар на першому поверсі красень, і сам впустив в парадне, і свої ж двері не закрив", "На що він розраховував, що господарі забудуть закрити квартиру??", "Він 100% тупий. Якби навіть вдалося знайти у відкриті двері і щось вкрасти, його б знайшли в тисячу раз швидше. Табло є і був би особистий інтерес поламати виродка", - пишуть користувачі в коментарях.

У Харкові зняли на відео кишенькового злодія. Злодій іде спочатку за жінкою, але потім бачить більш підходящу "жертву" - пару молодих людей, один із яких з рюкзаком на плечах. Він різко розвертається і, йдучи за хлопцем, відкриває кишеню його рюкзака.

Зараз ви читаєте новину «Квартирний злодій засвітився на відео під час "роботи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі