середа, 23 квітня 2008 07:09

Квартирний злодій упав і зламав ноги

У вівторок рятувальники зносили драбиною квартирного злодія, який лежав на дашку під"їзду житлового будинку N1 на просп. Григоренка.

Чоловік стогнав від болю, у нього були переламані ноги та побите тіло. Унизу на потерпілого чекала "швидка". Його доправили до лікарні.

— 22-річний киянин намагався обікрасти чуже помешкання. Мав ключі-відмички. Підібрав один, відчинив квартиру. Поскидав у покривало знайдені в кімнаті будівельні інструменти й болгарку. У той час до квартири повернувся господар. Переляканий злодій вибіг на балкон, відкрив вікно й стрибнув із третього поверху, — розповідає "ГПУ" Інна Гамалій, 25 років, прес-секретар Дарницького райвідділу міліції.

Поки що правоохоронці не порушували кримінальної справи проти підозрюваного.

— Тільки-но вийде з лікарні, справу одразу порушать за крадіжку, — продовжує Гамалій. — Але лікарі кажуть, що випишуть  нескоро, бо в нього серйозні травми. Скільки саме загрожує потерпілому, сказати важко. Він мав проблеми із законом. Раніше незаконно виробляв наркотичні препарати, вживав їх.

Підозрюваний живе в Деснянському районі. Оперативники кажуть, що чоловік схожий на наркомана.

Зараз ви читаєте новину «Квартирний злодій упав і зламав ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі