вівторок, 12 лютого 2008 07:07

Квартири "елітівці" отримають за два роки

У п"ятницю секретар Київради Олесь Довгий оприлюднив кількість ошуканих вкладників від афери "Еліта-Центру". За попередніми підрахунками робочої комісії, яка складається з депутатів Київради, потерпілих 1221 особа. З них 364 вкладники, які залишилися без помешкань.

— Ми поділимо загальний список на тих, хто гостро потребує житла, і таких, що хотіли придбати квартиру на продаж. Для перших "Київміськбуд" погодився звести 14 будинків. Я думаю, вже за два роки потерпілі отримають ключі від нових домівок, — каже Довгий.

Печерський райсуд дотепер не зняв арешту на ділянки, які були відведені групі компаній "Еліта-Центр".

— Ми пікетуватимемо Печерський суд, аби він зняв арешт із цих ділянок. Після цього їх треба віддати у комунальну власність, провести аукціони. Виручені кошти підуть на грошову компенсацію тим, хто купував житло, аби його продати. Частина таких осіб нині живуть за кордоном, — зазначає секретар Київради.

У власності "Еліта-Центру" було 10 ділянок: на вул. Курнатовського; Отто Шмідта, 32–34, 26г, 26; Петра Запорожця, 15в; Будівельників, 18а; на пр-ті Маяковського, 17в; Героїв Сталінграда, 7б та ще дві на вул. Лабораторній, 12.

У середу МВС передало мерії власні списки з прізвищами 1750 осіб, які постраждали від "Еліта-Центру".

Зараз ви читаєте новину «Квартири "елітівці" отримають за два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі