пʼятниця, 12 травня 2017 19:34

Куди піти в Києві на вихідних
5

Окрім Євробачення на вихідних у столиці відбудеться чимало заходів, які варто відвідати. До того ж, 14 травня в Україні святкуватимуть День матері та День Європи.

Gazeta.ua підготувала добірку місць, які можна відвідати в Києві цими вихідними.

Автор: kievvlast.com
  Фестиваль Gastrovision
Фестиваль Gastrovision

Ulichnaya eda

Проект, спрямований на розвиток та популяризацію в Україні сучасної світової культури стріт-фуду. Його проведуть на арт-заводі "Платформа". Пропонуватимуть страви європейської кухні, звучатиме музика, працюватиме ярмарок українських дизайнерів, G48 market тощо. Фестиваль розпочнеться об 11:00 13 травня і триватиме до вечора 14 травня.

Автор: kyivlights.com
  Kyiv Lights Festival
Kyiv Lights Festival

Kyiv Lights Festival

Перший міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival відкрився 12 травня о 21:00 у Києві на Поштовій площі.

Він триватиме три дні, протягом яких глядачам покажуть світлові шоу та інсталяції. На церемонії відкриття жителі та гості міста побачать шоу дронів, а також 3D-шоу на будівлі Річкового вокзалу. Kyiv Lights Festival об'єднає відеодизайнерів, художників світлових лазерів, а також сучасних художників з Європи, Азії, Австралії. Щодня на чотирьох майданчиках відбуватимуться конкурси 3D-мапінгу, світлові шоу, шоу віджеїв, виставки робіт сучасних українських художників, які працюють зі світлом, світлові інсталяції і скульптури в міському просторі.

Автор: facebook.com
  Ярмарка квітів
Ярмарка квітів

Ярмарка квітів Kyiv Flower Market: BloomNation

Фестиваль відбудеться в комплексі "Торонто-Київ" 13 травня з 10:00 до 19:00. В ярмарці приймуть участь більш як 60 учасників: флористи, квіткові бутики і корнери, студії декору і діячі мистецтва. Можна буде купити квіти, трави, кімнатні рослини, окремі стенди для декору будинку. Тут представлять посуд, аксесуари, одяг і предмети інтер'єру.

Проводитимуть майстер-класи, для дітей розташують дитячу зону, виступатимуть музиканти і діджеї. Організатори обіцяють б'юті-зону, де заплітатимуть коси з квітами чи без них.

Автор: epochtimes.com.ua
  Програма цирку "Вода і Вогонь"
Програма цирку "Вода і Вогонь"

Цирк на воді

У програмі Національного цирку України "Вогонь і вода" покажуть 20-метрові фонтани, 3D-технології, світлове та вогняне шоу. Розважатимуть професійні спортсмени і акробати, повітряні гімнасти, дресирувальники, ілюзіоністи та клоуни. У програмі номери за участю морських котиків, носух, мавп, папуг, собак і ведмедів. Обіцяють приборкання алігатора і магічне шоу інків.

Вистава відбудеться 13 і 14 травня о 12:00 і 16:00. Адреса ДП "Національний цирк України", пл. Перемоги, 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку Євробачення до поліції звернулися 12 іноземців

На зміну травневим заморозкам прийшли зливи. Синоптики прогнозують на вихідні сильні дощі по всій Україні.

Зараз ви читаєте новину «Куди піти в Києві на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі