четвер, 27 березня 2008 07:14

Комунальні маршрутки стануть білими

Дізнатися про вартість проїзду в маршрутці можна буде за її кольором.

У всіх депо Київпастрансу комунальні маршрутні таксі мають перефарбувати у білий колір. А ті маршрутки, що належать приватним перевізникам, залишаться жовтими. Про це днями повідомив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс, 29 років.

— Києвом зараз курсують 400 маршруток, які належать місту. Вартість проїзду в них не підвищуватимуть. Так зроблять на противагу приватним перевізникам, які минулого тижня таки підняли плату за проїзд на 25–50 копійок. Відтепер пасажири за кольором визначатимуть, у якій маршрутці їм краще їхати, — каже Денис Басс.

— Щоб перефарбувати маршрутку, потрібно не менше тисячі гривень. Ці гроші Київпастрансу виділила з бюджету міська влада. Мерія навмисне хоче переманити пасажирів від приватних перевізників, — говорить "ГПУ" директор фірми "Кийтранс 2005" Юрій Ковалевич, 39 років. Підприємець переконаний: після такого нововведення кияни стануть "значно менше" користуватися приватними маршрутками.

Зараз ви читаєте новину «Комунальні маршрутки стануть білими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі