вівторок, 19 квітня 2011 12:53

Команду Черновецького позбавили в Україні майбутнього

Команду Черновецького позбавили в Україні майбутнього

Відставка секретаря Київради Олеся Довгого означає, що "клан Леоніда Черновецького усунутий від контролю за фінансовим потоком у Києві".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

"Місто очікує новий переділ майна. Київрада перестала бути суб'єктом влади і тепер є повністю в структурі виконавчої влади — Банкової і президента. В Україні формується влада за лекалами самодержавства. Ця модель передбачає, що ніхто із людей, які є у владі, не може бути упевненим за свою посаду. Ніщо не пройде повз президента", - зауважив Матвієнко.

За його словами, відставка Довгого загрожує неефективністю і зниженням зростання життя, підвищенням тарифів на громадський транспорт.

"Жадібності немає меж. Сьогодні вже в Києві є маршрутки по 3 гривні. Готівка підніматиметься нагору. Землю переділять, і "регіонали" заберуть її собі. У Довгого немає гарантій, що він буде недоторканим. Все залежить від домовленостей із владою. Але майбутнього у команди Черновецького в Україні немає, тому вони намагатимуться емігрувати", - вважає експерт.

Нагадаємо, сьогодні 112 голосами із 113 секретаря Київради Олеся Довгого відправили у відставку. Заяву про відставку він написав за власним бажанням. Зараз на його місце претендують "регіонал" Володимир Дейнега та депутатка від Громадського активу Києва, власниця мережі супермаркетів "Епіцентр" Галина Герега.

Зараз ви читаєте новину «Команду Черновецького позбавили в Україні майбутнього ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі