вівторок, 06 березня 2007 18:10

"Коктейлю Молотова" на евакуатори не кидали

ДВА ДНІ ТОМУ заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, 38 років, повідомила, що минулого вівторка невідомі намагалися підпалити штрафмайданчик із автоевакуаторами.

За словами Кільчицької, о 23.30 стоянку "Київдорсервісу" з 24 автівками закидали пляшками із запалювальною сумішшю. Від однієї з них загорілася кранова установка, ще дві спалахнули на платформі евакуатора, розбивши лобове скло. Слідчо-оперативна група затримала трьох підозрюваних.

Але інформація заступника мера не підтверджується. Працівники стоянки на вул. Молодогвардійській, 9 (Чоколівка) нічого не знають про пожежу. 27 лютого, того дня, про який говорить Кільчицька, на стоянці стався такий інцидент. Троє п"яних молодиків ішли повз цегляний двометровий паркан. Один із них викинув пусту пляшку з-під пива за огорожу. Вона влучила в лобове скло евакуатора, від чого те тріснуло. Інформацію про підпал не підтвердили й у Солом"янському управлінні міліції.

— У лобове скло евакуатора кинули пивну пляшку. Вогню там не було, бо пожежники не приїжджали. На місце їздила наша слідчо-оперативна група. Керівництво навіть заяву не писало, тому нікого не затримали, — каже "ГПУ" Ірина Біба, 34 роки, прес-офіцер Солом"янського райвідділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «"Коктейлю Молотова" на евакуатори не кидали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі