четвер, 08 травня 2008 11:44

Кофі Аннан прочитає лекцію в Києві

16 травня сьомий генеральний секретар ООН Кофі Аннан відвідає Україну за запрошенням Фонду Віктора Пінчука. Кофі Аннан стане почесним гостем першого українського інтелектуального молодіжного форуму "Завтра: Світ, Україна, Я", повідомили в прес-службі Фонду Віктора Пінчука.

К.Аннан прочитає лекцію "Глобальні виклики сучасності, що стоять перед молоддю в Україні та світі" і відповість на запитання стипендіатів програми "ЗАВТРА.UA" та інших учасників форуму.

Форум проводиться в рамках Стипендіальної програми "ЗАВТРА.UA" - загальнонаціональної програми Фонду Віктора Пінчука з підтримки талановитої молоді.

У фонді відзначають, що основними цілями форуму є прагнення допомогти українській молоді й, зокрема, учасникам форуму - переможцям стипендіальної програми "ЗАВТРА.UA", підготуватися до викликів, з якими зіштовхнуться молоді спеціалісти, розпочавши свою професійну кар"єру в науці, бізнесі, соціальній сфері й на державній службі знайти відповідь на питання: що може зробити нинішнє покоління студентів для себе особисто й країни в цілому, щоб інтеграція в глобальне Завтра була максимально успішною.

У роботі форуму візьмуть участь провідні українські й міжнародні експерти в галузі економіки, політології та соціології, стипендіати програми "ЗАВТРА.UA", повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Кофі Аннан прочитає лекцію в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі