пʼятниця, 19 липня 2019 19:15

Кличку 48 років: що кияни кажуть про мера

Кличку 48 років: що кияни кажуть про мера
Киянам запропонували привітати мера. Фото з відкритих джерел.

19 липня мійський голова Києва Віталій Кличко святкує День народження. Йому виповнилося 48 років.

Перехожим у центрі столиці журналісти запропонували привітати мера. Відео з їхніми відповідями опублікував Информатор.

"У більшості опитаних фантазія працювала не надто добре, тому і побажання були стандартними: щастя, здоров'я, всіх благ, багато грошей. Деякі навпаки відзначали, що грошей йому досить. Потішило, що загалом люди були налаштовані дуже добродушно, їхні побажання були щирими і позитивними. Хоча, деяких прохання побажати щось любому мерові застало зненацька, нібито сказати Віталію Володимировичу їм нічого. Інші ж впевнено твердили, що Кличку треба в президенти, що він найкращий міський голова і "втомлені" мости не роблять з нього поганої людини. Звісно, бажали і повернутися в спорт. Адже ніхто не сперечатиметься, що в цій справі Віталій справді професіонал. Жителі Києва згадали і геніальні фрази мера, найулюбленішою виявилася: "А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися". Ну хто посперечається з тим, що вона геніальна?" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Кличко поставив хрест на тренерській кар'єрі електрика

Американська акторка Хайден Панеттьєрі не бачилася рік із 4-річною донькою Кайєю-Євдокією, яку народила від Володимира Кличка. Про це повідомило видання People.

Зараз ви читаєте новину «Кличку 48 років: що кияни кажуть про мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі