пʼятниця, 25 вересня 2020 14:30

Кличко як "мер столиці й людина спорту" відреагував на ситуацію з Олімпійським коледжем
4

25 вересня студенти Олімпійського коледжу ім. Піддубного вийшли на акцію протесту під будівлю Кабінету міністрів. Вимагали скасувати розпорядження про реорганізацію коледжу, а також звільнити тимчасового виконувача обов'язків міністра освіти Сергія Шкарлета і міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта.

Серед інших вимог — звільнення студента, якого затримала поліція після вчорашніх сутичок. Також вимагали притягнути до відповідальності працівників поліції, які, на їхню думку, перевищили свої повноваження, повідомило "Радіо Свобода".

Фото: "Радіо Свобода"

Мер Києва Віталій Кличко на брифінгу заявив, що Олімпійський коледж повинен і надалі працювати як спортивна школа.

"З тієї інформації, яку я маю від Міністерства освіти, коледжу не закривають. Переконаний, що він повинен і надалі працювати винятково за профілем – як спортивна школа. Я як мер столиці й людина спорту докладу до цього всіх зусиль. А щоб припинити спекуляції навколо закладу, міністерство має докладно пояснити, що саме зміниться в управлінні коледжем", - сказав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійського коледжу не ліквідовуватимуть - МОН

Напередодні під Олімпійським коледжем ім. Піддубного сталися сутички між студентами і поліцією через можливу ліквідацію навчального закладу.

Зараз ви читаєте новину «Кличко як "мер столиці й людина спорту" відреагував на ситуацію з Олімпійським коледжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі