четвер, 10 жовтня 2019 09:41

Кличко пояснив, чому реконструкція Шулявського мосту обійдеться в мільярд

Кличко пояснив, чому реконструкція Шулявського мосту обійдеться в мільярд
Уніан Шулявський міст: Віталій Кличко Кличко пояснив, чому подорожчала реконструкція

Вартість реконструкції Шулявського моста зросла до 1 млрд 50 млн грн через перенесення тепломережі, розташованої біля самого мосту.

"Вартість будівництва моста та ж, але ми не розраховували, що нам доведеться переносити колектор, теплову мережу, розташовані біля мосту. Проектна документація робиться на міст. У ній неможливо було передбачити додаткові роботи на прилеглих територіях. Додаткові роботи фінансуватимуться з бюджету Києва", - пояснив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю Радіо НВ.

Також Кличко запевнив, що його команда "робить все прозоро" і всі кошториси абсолютно відкриті.

Окремо столичний голова спростував чутки про припинення робіт щодо реконструкції моста.

"Там є технологічні моменти, коли залили палі та бетон повинен відстоятися. Підпірні стінки робляться. Роботи постійно ведуться. Розмовляв із будівельниками, вони сказали, що рух мостом відкриють до кінця грудня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрадені опори Шулявського мосту знайшли у скандального забудовника

У вересні компанія екс-нардепа Максима Микитася отримала за роботу 598 млн грн передоплати, після чого повністю зупинила будівництво.

Керівник КМДА Віталій Кличко 7 жовтня підписав розпорядження про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського моста зі збільшеною до 1,05 млрд грн кошторисної вартості робіт.

Зараз ви читаєте новину «Кличко пояснив, чому реконструкція Шулявського мосту обійдеться в мільярд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі