середа, 19 березня 2008 07:08

Київським міліціонерам заборонили курити

З понеділка всім міліціонерам міста заборонено курити під час служби.

Таке рішення прийняв під час оперативної наради начальник ГУ МВС столиці Віталій Ярема, 45 років. У міліції кажуть: за часів незалежності такого ще не було.

— Наша інспекція з особового складу зняла на відео, як люди в формі курили на зупинках транспорту. Віталія Григоровича це вразило. Він займається спортом, не курить. Міліціонери не можуть порушувати закон, і ще й демонструвати це іншим громадянам. Тому й прийняли таке рішення, — розповідає "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, речник міського управління МВС.

Відтепер правоохоронцям заборонено курити в державних установах та громадських місцях — на стадіонах, у під"їздах, підземних переходах, закладах харчування, освіти, в парках, на вулицях. Перекури дозволені лише у визначених для цього місцях.

— У нас у міліцейському главку для паління відведене спеціальне місце. Воно розташоване біля ліфту на другому поверсі. А офіцери в кабінетах тепер не куритимуть. Якщо хтось порушуватиме, до нього застосовуватимуть дисциплінарне покарання, — каже Володимир Поліщук.

Зараз ви читаєте новину «Київським міліціонерам заборонили курити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі