вівторок, 02 вересня 2008 18:41

Київських першокласників вітали мер, президент і "Три ведмеді"

1 вересня всі столичні першокласники отримали подарунки від міського голови.

Кожному вручили кольоровий щоденник, шість зошитів і книгу дитячих поезій Ганни Чубач "Моя країна Україна". Цього року привітання від мера у щоденнику було більше за розмірами і кольорове.

"Пишайся ім"ям київського школяра, завжди намагайся стати кращим", — написано від імені Леоніда Черновецького на перших сторінках. Окремо мер звернувся до батьків школярів. "Будьте мудрими, наберіться терпіння, щоб допомогти дитині стати повноцінним учасником життя, корисним і потрібним своїй країні та своєму народу", — пише він.

У деяких школах першокласникам також вручали подарунки від фірм.

— Мене трохи здивувало, що на урочистій лінійці в сина привітання зачитали від мера, президента України і торгової марки "Три ведмеді". А потім дітям ще давали морозиво цієї фірми, — каже "ГПУ" Андрій, 33 роки. Його син — першокласник у школі N248 на вул. Закревського, 45б (Троєщина).

Більшість батьків задоволені подарунками від міськради, оскільки заощадили по 30–40 грн. Дехто вважає, що це політична реклама. Канцелярські товари влада дарує протягом останнього десятиліття, але раніше вони були скромнішими. Наприклад, привітання від мера займало один рядок.

Цього року в столиці у перший клас пішли 22 тис. дітей. Це на тисячу більше, ніж торік.

Зараз ви читаєте новину «Київських першокласників вітали мер, президент і "Три ведмеді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі