четвер, 21 червня 2007 07:08

Київські студенти оберуть свого мера

В останню неділю червня на майдані Незалежності оберуть студентського мера. Ним може стати будь-який сумлінний студент, кажуть у мерії. Він інформуватиме мерію про негаразди та потреби студентства.

— Цього року, вперше за історію фестивалю, студентського мера публічно визнає міська влада, — говорить начальник Головного управління у справах сім"ї та молоді КМДА Сергій Березенко, 23 роки. — Будемо сподіватися, що людина, яка буде обрана студентами, стане реальним лідером молодіжного середовища Києва, а не просто переможцем цікавої забави.

— Створюємо студентське ЦВК, зробимо бюлетені, урни. Для голосування потрібно попередньо подати заявки на адресу [email protected], — каже прес-секретар фестивалю "Студентська республіка" Мар"яна Манакова, 19 років, яка навчається на географічному факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Торік свого мера студенти також обирали. Посада дісталася бакалаврові міжнародної економіки Університету економіки та права "Крок" Олександрі Романцовій, 21 рік.

— Я жодного разу не зустрічалася із мером Черновецьким, — розповідає дівчина. — Головні мої завдання — підготувати та провести наступну Студентську республіку (пройде в останні вихідні червня в Гідропарку. — "ГПУ").

Попередні студентські мери знайшли роботу в державних органах влади — у Міністерстві сім"ї, молоді та Міністерстві освіти України.

Зараз ви читаєте новину «Київські студенти оберуть свого мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі