четвер, 10 березня 2011 15:32

Київські депутати викинуть півмільйона на радіо та ліфти

Київські депутати викинуть півмільйона на радіо та ліфти

Секретаріат Київради оплатить послуги Укртелекому з обслуговування гучномовців і трансляції радіомовлення на суму 250 тисяч гривень.

Як повідомили Сегодня в прес-службі Київради, йдеться про трансляцію пленарних засідань, засідань депутатських комісій у залі на десятому поверсі, засідань у двох залах на п'ятому поверсі, а також заходів у Колонній залі на Хрещатику, 36. У всіх цих приміщеннях встановлені сучасні мікрофони та гучномовці, які використовують як депутати, так і чиновники під час заходів. Обслуговує їх компанія Укртелеком.

Також 240 тисяч гривень Київрада заплатить компанії Отіс за обслуговування і ремонт ліфтів. Їх у будинку вісім. Кожен з них на рік обійдеться бюджету в 30 тисяч гривень.

Нагадаємо, київські чиновники витратили на службові машини торік 5 млн. 672 тис. грн. В оренду КМДА брала 23 авто в гаражі Київради. У середньому на кожну машину - на оренду і бензин - витрачалася 1 тис. грн. на день, тобто - як і в приватних фірмах. Як правило, столичні начальники їздять на "Тойотах Камрі" та "Опель".

Зараз ви читаєте новину «Київські депутати викинуть півмільйона на радіо та ліфти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі