середа, 06 жовтня 2010 17:55

Київські автостанції вирішили продати

Київські автостанції вирішили продати
Міністерство транспорту і зв'язку України прийняло рішення про приватизацію ГП "Київпассервіс", до структури якого входить Київський автовокзал, автостанції у столиці - "Дарниця", "Подол", "Південна", "Дачна", "Полісся" і в Київській області.

Відповідне повідомлення опубліковано у сьогоднішньому номері офіційного видання Фонду держмайна "Відомості приватизації".

Первинна вартість основних коштів підприємства станом на 30 червня 2010 року становить 13,8 млн грн, залишкова - 7 млн 777 тис. грн.

ГП "Київпассервіс" створено у лютому 2005 року під час реорганізації Київського обласного автотранспортного управління. ГП є правонаступником усіх майнових прав і обов'язків ГП "Київоблавтоуправління".

До складу підприємства входить Київський автовокзал і 24 автостанції, з яких 5 - розміщені в Києві, а 19 - у Київській області.

Основна мета діяльності підприємства - надання автостанційних послуг населенню, а також автомобільним перевізникам під час виконання перевезень пасажирів на регулярних автобусних маршрутах загального користування.

Крім того, з Київського автовокзалу та автостанції "Дачна" здійснюються рейси до 14 країн Західної Європи й Балтії на 48 міжнародних маршрутах.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Київські автостанції вирішили продати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі