четвер, 21 лютого 2008 07:02

Київська міськрада гулятиме ще тиждень

Заплановане на 21 лютого засідання міськради не відбудеться. Про це повідомила в понеділок її прес-служба.

Пленарне засідання перенесене через звернення депутатських фракцій і груп. Вони заявили, що не братимуть участі в роботі міськради, доки їх не забезпечать окремими приміщеннями та необхідним обладнанням.

Юрій Хавич, 30 років, керівник прес-служби міськради, уточнює "ГПУ": заяви із проханням перенести сесію подали депутати з провладної більшості. Він не уточнив, кому саме і якого обладнання не вистачає.

— Керівництво міськради боїться проводити засідання. Бо без промерської більшості, до якої входять 15 депутатів-перебіжчиків із БЮТу, їм не вдасться прийняти необхідних рішень, — пояснює чергове перенесення сесії лідерка міської фракції БЮТу Тетяна Меліхова, 53 роки. Вона припускає, що сесій не буде щонайменше місяць.

— Їх переноситимуть не лише в лютому, а й у березні. Депутати з промерської більшості чекають рішення Конституційного суду, аби судді розглянули "Закон про імперативний мандат". Бо суди загальної юрисдикції довели: імперативний мандат — діє, — переконана "бютівка".

Як повідомляє прес-служба, на сесію депутати мають зібратися 28 лютого. П"ята президія міськради скасувала пленарні засідання, які планували провести 7 і 14 лютого, через необхідність вирішення проблем вкладників компанії "Еліта-Центр".

Зараз ви читаєте новину «Київська міськрада гулятиме ще тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі