вівторок, 16 жовтня 2007 07:09

Київраду транслюватимуть щочетверга

Пленарні засідання Київради відтепер проходитимуть щочетверга. Окрім того, сесію транслюватимуть у прямому ефірі на ТРК "Київ".

Таке рішення прийняли минулого тижня на погоджувальній раді більшість керівників депутатських груп і фракцій Київради.

Секретар Київради Олесь Довгий, 26 років, пообіцяв журналістам: із 18 жовтня голосування депутатів із земельних питань проходитиме прозоріше. До сесійної зали, окрім депутатів і журналістів, запрошуватимуть фізичних і юридичних осіб, яким планують відводити земельні ділянки. Майбутні власники землі не лише пояснюватимуть, скільки коштів отримає міський бюджет від землі, а й демонструватимуть графічні зображення ділянки й виписку із земельного кадастру.

— Завдяки цьому ми зможемо досить швидко переконати громадськість, що негатив навколо земельних питань створено виключно опозицією. Вона зацікавлена не в наповненні міського бюджету, а в дискредитації Київради та міської влади, — вважає Олесь Довгий.

Секретар пообіцяв: починаючи з наступного засідання Київради, яке відбудеться 18 жовтня, питання "з голосу" не вноситимуться у залі, як це було раніше.

Сесійні засідання починатимуть транслювати о 10.00.

Зараз ви читаєте новину «Київраду транслюватимуть щочетверга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі