вівторок, 29 вересня 2020 17:38

Київрада змінить колір на кілька годин

Київрада змінить колір на кілька годин
Акція триватиме 2 години. Фото: ТСН

29 вересня, о 20:30, Київрада долучиться до щорічної всесвітньої акції "Золотий вересень", яку проводять для інформування суспільства про дитячу онкологію. Будівля мерії засяє золотим.

"Наша мета – привернути увагу до невтішної статистики, за даними якої виживання онкохворих дітей в Україні сьогодні менш як 50%. Серед найбільших проблем – відсутність національної стратегії контролю за раковими захворюваннями, обмежений доступ до ліків і належна підготовка відповідних фахівців", – зазначили ініціатори заходу з благодійного фонду "Таблеточки", повідомив "Вечірній Київ".

Акція триватиме 2 години – до 22:30. У ній візьмуть участь також CN Tower у Торонто, Білий Дім у Вашингтоні та інші знакові будівлі світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зараз життя, з 1 жовтня - сміття: старі монети допоможуть рятувати хворих дітей

На вул. Бориса Гмирі в Києві, поблизу мікрорайону Осокорки, будують поліклініку. До кінця поточного року планують завершити зведення основної будівлі та під'єднати її до комунікацій.

Зараз ви читаєте новину «Київрада змінить колір на кілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі