середа, 31 жовтня 2007 07:06

Київрада виділила житло Генпрокуратурі

Депутати Київради виділили Генпрокуратурі на минулій сесії дев"ять будинків.

За це проголосували 67 депутатів. Опозиція вважає: більшість у міськраді отримала таким чином гарантії від правоохоронців, що ті не втручатимуться в справу "земельного дерибану" на сесії 1 жовтня.

— Зверніть увагу на пункт, який передає Генпрокуратурі 10% житла, збудованого в трьох центральних районах (Голосіївському, Печерському і Шевченківському). Чи це не "плата" за сесію 1 жовтня? — запитав на сесії депутат-БЮТівець Юрій Дмитрук, 57 років.

За словами "нашоукраїнця", голови комісії Київради з питань бюджету Володимира Присяжнюка, 54 роки, місцева влада зобов"язана надати житло працівникам прокуратури, які перебувають на пільговій черзі.

Депутат від Блоку Кличка Володимир Бондаренко, 54 роки, переконує: прокурорам треба давати саме квартири, а не землю, якою вони потім розпоряджаються.

— Виділена на Печерську ділянка дає можливість побудувати багатоповерхівку. А на гроші, вторговані містом на цій ділянці, можна побудувати п"ять таких будинків в інших, менш престижних районах. Так ми зменшимо чергу в Києві, — переконував депутатів Бондаренко. Але його пропозицію відхилили.

Генпрокуратурі виділили квартири в будинках:

— на вул. Антоновича, 74 — 78;

— на перетині Антоновича та Володимиро-Либідської;

— на б-рі Дружби Народів, 14 — 16;

— у пров. Лабораторному, 7;

— у пров. Виноградному, 4;

— на вул. Кіквідзе, 20 — 22;

— на перетині вул. Гончара та Коцюбинського;

— на вул. Студентській, 2.

Зараз ви читаєте новину «Київрада виділила житло Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі