середа, 17 вересня 2008 20:28

"Київпастранс" перевірила комісія

Новий рухомий склад у столиці відповідає європейському рівню. Такого висновку дійшла виїзна робоча група з вивчення ситуації з транспортом у місті.

У ході виїзної наради 16 вересня по об"єктах "Київпастрансу" депутати відвідали трамвайне і тролейбусне депо, центр диспетчерського управління та швидкісну трамвайну лінію на Борщагівці.

— В цілому враження позитивне. Ми побачили, що "Київпастранс" готовий вирішувати проблеми, — сказав Олександр Зінченко, голова робочої групи, лідер фракції БЮТу в Київраді.

За його словами, транспортне підприємство завершило створення автоматизованої системи управління комунальним транспортом. Вона дозволить диспетчерові відстежувати через супутник кожен автобус і тролейбус.

Гендиректор "Київпастрансу" Микола Ламбуцький, 52 роки, каже, що підприємству не вистачає обігових коштів.

Раніше робоча група під керівництвом Олександра Зінченка відвідувала Київський метрополітен. Наприкінці перевірки депутати вирішили, що найближчим часом слід підвищити ціни на рекламу та розташування кіосків на території метрополітену.

Зараз ви читаєте новину «"Київпастранс" перевірила комісія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі