середа, 16 травня 2007 07:13

"Київенерго" продовжує відключати гарячу воду

Від 15 по 29 травня "Київенерго" в рамках випробувань теплових мереж відключить гарячу воду жителям вул. Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Ушакова на Біличах, вул. Булаховського на Новобіличах, на просп. Перемоги та Палладіна.

У ці ж дні не буде гарячої води у квартирах на Привокзальній площі, пр-ті Повітрофлотському, вул. Толстого, Жилянській, Борщагівській, Політехнічній, Дегтярівській, Зоологічній, Олени Теліги, Дорогожицькій, Пугачова, Багговутівській.

Із 22 травня до 5 червня гріти воду доведеться жителям Дарницького району — просп. Бажана, вул. Ревуцького, Славгородської, Тростянецької, Поліської, Бориспільської, Харківського шосе. Незручності чекають і Дніпровський район — вул. Панельну, Челябінську, Микільсько-Слобідську, Раїси Окіпної, Флоренції, Сиваську, Алма-Атинську, Машиністівську, Літинську, Новоросійську, Марганецьку, Рогозівську, просп. Броварський, Гагаріна й Попудренка.

Зараз ви читаєте новину «"Київенерго" продовжує відключати гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі