четвер, 08 квітня 2021 23:58

Київ може ввести більш жорсткий локдаун - Кличко

Київ може ввести більш жорсткий локдаун - Кличко
Кличко розповів про локдаун в Києві. Фото: Укрінформ

Якщо ситуація з поширенням коронавірусної хвороби в Києві не покращиться, то влада може ввести більш суворий локдаун.

Зараз ситуація дійсно складна, але говорити про введення комендантської години або продовження локдауна поки рано, в ефірі програми "Право на владу" заявив мер Києва Віталій Кличко.

"7 квітня знову майже 2 тисячі хворих. Цифри не оптимістичні. Ми будемо сподіватися, що наступного тижня статистика покращиться. Якщо ні - то тоді можемо говорити про продовження локдауна і, ми не виключаємо перехід на більш суворі обмеження", - розповів мер Києва .

Карантинні заходи, введені в столиці з 5 квітня не такі суворі, як в Європі, але в той же час, наші громадяни їх ігнорують.

"У порівнянні із Західною Європою, у нас ще м'який локдаун. Подивіться, в Італії і Німеччині величезні штрафи за вихід на вулицю без маски. Взагалі заборонено виходити кудись вночі. А у нас таке враження, що нічого не відбувається", - поскаржився Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поверніть перепустки: у Кличка різко відреагували на критику ОП

Кличко заявляв, що рішення про продовження карантину приймає не міський голова, а комісія ТЕБ та НС, таких засідань не було, інформація поширюється з невідомих джерел.

Зараз ви читаєте новину «Київ може ввести більш жорсткий локдаун - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі