пʼятниця, 28 грудня 2007 07:07

Києву залишать 15 мільярдів гривень

27 грудня на останньому цьогорічному засіданні Київради депутати обговорювали міський бюджет на 2008-й. Секретар Київради Олесь Довгий, 27 років, зазначив, що зведені показники міського бюджету становитимуть 20 млрд грн. За його словами, документ погоджено з усіма фракціями.

Дмитро Андрієвський, 40 років, депутат Київради від блоку "Наша Україна", підтвердив: фракція, яку він представляє, підтримала проект бюджету Києва одноголосно.

— За обсягами фінансування — це значний бюджет. Але, як звичайно, Олесь Довгий говорить, не вдаючись у деталі. Насправді ж п"ять мільярдів із 20-ти буде вилучено з міського бюджету до державного. Тому місту залишаться лише 15. Є витрати, які не відносяться до першочергових. На фінансування комунальних засобів масової інформації піде 60 мільйонів. Збільшено фінансування на утримання Київської міськадміністрації — на 100 мільйонів. Фонд міського голови, який використовується на виконання передвиборної програми мера, складе 75 мільйонів. Виходячи з цього, можна стверджувати: вибори в Києві вже почалися, — впевнений Дмитро Андрієвський.

Окрім того, депутат назвав абсурдом виділення містом 40 млн грн на впорядкування павільйону мавп у зоопарку.

Зараз ви читаєте новину «Києву залишать 15 мільярдів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі