пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:02

Киянок навчають "правильно" зваблювати чоловіків

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Викладач ”Богині” Тетяна Алтай (зліва) вказує на фотокора учениці Ользі Поліщук. І пропонує звабити його своїм поглядом
Викладач ”Богині” Тетяна Алтай (зліва) вказує на фотокора учениці Ользі Поліщук. І пропонує звабити його своїм поглядом

Протягом двох місяців у приміщенні спортклубу "Пума" (пр-т Героїв Сталінграда, 12г, Оболонь) працює школа для жінок "Богиня". Там киянки вчаться правильно знайомитися, фліртувати та зваблювати чоловіків. Кажуть, у школі можуть "на практиці" навчити навіть мистецтва Камасутри. За два місяці понад сто жінок пройшли ці курси й нині активно застосовують здобуті знання у стосунках із чоловіками, говорять у "Богині".

Викладачка школи для жінок Тетяна Алтай зустрічає кореспондента "ГПУ", сидячи на шкіряному дивані, елегантно закинувши ногу на ногу. Гортає журнал. Одягнена в темну спідницю й жакет. Ефектне чорне волосся, підведені очі.

— Правда, ви мене відразу впізнали? — перепитує й усміхається Тетяна.

Через деякий час зізнається, що сама себе називає не інакше як Богинею. Вік назвати відмовляється. На вигляд — років 25.

У школі є три- й п"ятиденні семінари. Ідея створити в Києві такий центр виникла рік тому. "Богиня" — відгалуження російської Школи гармонійного розвитку, якою керує цілитель Автанділ Ломсадзе.

— Ми зібрали з усіх джерел знань безцінні уроки жіночої мудрості. Вони поруч, але жінки через важкі будні забувають про них, — пояснює Тетяна.

У школі запевняють: жінки після курсів суттєво змінюються. З"являється зовсім інша постава, хода й рухи стають витонченішими, жіночнішими.

Жінок навіть учать, як принести й поставити перед чоловіком тарілку з їжею

Аби досягнути таких результатів, жінка має стежити за власним настроєм.

— Не можна прокидатися з буденними проблемами в голові, — каже Алтай. — Ці проблеми не дають повноцінно себе проявити, насолоджуватися життям, зваблювати чоловіків. Треба бути постійно щасливою, розкутою, сексуальною, впевненою. Це допомагає будувати жіноче щастя. Така жінка скрізь влаштується на роботу, досягне вершин. Нею милуватимуться, її бажатимуть усі чоловіки.

У "Богині" учать навіть, як правильно принести й поставити перед чоловіком тарілку з їжею.

Половина клієнток прийшли до "Богині", аби зміцнити шлюб. Інші — щоб знайти хорошого чоловіка.

— Жінки бажають знайти собі достойного партнера. Останнім часом гідних чоловіків дуже мало. Усі прагнуть тільки переспати. Ми допомагаємо навчитися правильно оцінити й обрати партнера. Жінка не має бути для чоловіка легкою здобиччю. Він повинен довго боротися за жінку, дарувати прикраси, одяг, водити в дорогі ресторани, — стверджує викладачка.

Ольга Поліщук, 24 роки, пройшла перший ступінь курсів — п"ятиденний. Заплатила 150 євро. Каже, результат є. Тепер на неї звертають увагу всі чоловіки в держустанові, де вона працює. Раніше такого не було.

— У "Богиню" прийшла, щоб зберегти шлюб, — ділиться Ольга. — Наші стосунки зайшли в глухий кут і не розвивалися, почуття пригасли. Чоловік став неуважним, приділяв мені мало уваги, недостатньо піклувався. Я навчилась на курсах любити себе. Тепер знаю, як себе правильно подати, подивитися на чоловіка. Уже не соромлюся, коли за мій столик сідає незнайомець. Мій коханий це відчуває. Це його притягує до мене знову й знову.

Ольга Поліщук планує сходити на другий курс (він коштує тисячу євро) разом із чоловіком. Упевнена: це піде обом на користь.

Першими почали вивчати науку зваблення чоловіки

Курси для чоловіків "Як правильно й швидко знайомитися з жінками" з"явилися в Києві набагато раніше — п"ять років тому, 2002-го.
У місті існує кілька шкіл, які відвідує переважно закомплексована молодь.
— За період нашого існування ми навчили тисячну аудиторію правильно поводитися з жінкою. Як стати лідером серед друзів, аби підкорити серце жінки, адже вона обирає серед компанії кращого. Щомісяця до нашого центру записується більше сотні охочих, — розповідає "ГПУ" Євген, 27 років, менеджер Центру ефективного зваблення жінок.
Вартість занять для чоловіків, за словами Євгена, різна. Є навіть знижки для студентів.

Зараз ви читаєте новину «Киянок навчають "правильно" зваблювати чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі