середа, 20 лютого 2008 07:06

Киянка заплатила таксисту 45 грн за те, що машина стояла в пробці

Днями жителька столиці Людмила замовила авто у службі "Касан-таксі". Підприємство, де працює жінка, обслуговує саме ця фірма. Їхала від станції метро Берестейська до вул. Щорса, що в центрі міста. До звичайного тарифу їй додали 45 грн — гроші взяли за простій машини у пробці.

— Так, у нас беруть плату за те, що машина стоїть у заторі — лічильник же крутить! За хвилину беремо по 50 копійок. Чим довше машина простоїть, тим більше заплатите, — розповідає "ГПУ" в телефонній розмові диспетчер "Касан-таксі".

Підприємство ввело плату "за простій" із 11 грудня 2007 року. В інших службах таксі, до яких зателефонувала "ГПУ", кажуть, що плати за простій машин не беруть.

— Хороший таксист завжди знає, як оминути затор, — говорить  директор таксофірми "Альфа" В"ячеслав Миколенко, 25 років. — Ми не беремо додаткової плати, коли авто потрапляє в затор чи тягучку. Такого в нас ніколи не було.

Зараз ви читаєте новину «Киянка заплатила таксисту 45 грн за те, що машина стояла в пробці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі