середа, 03 жовтня 2007 07:09

Киянина пограбували через телетекст

Тиждень тому міліціонери Святошинського райвідділу затримали двох 30-річних чоловіків. Їх звинувачують у пограбуванні жителя вул. Симиренка, 12 (Південна Борщагівка).

— Уночі минулої середи 31-річний постраждалий написав есемеску: "Хочу познайомитися з чоловіком". І надіслав на телетекст одного з телеканалів. Зателефонував чоловік, запропонував познайомитися. Житель Борщагівки запросив його додому, бо мешкає сам, — розповідає "ГПУ" Олег Школьний, 42 роки, начальник Святошинського райвідділу міліції.

Господар запропонував випити горілки чи коньяку. Гість відповів, що п"є лише мартіні. Сказав, що сходить за ним до місцевого супермаркету. Хвилин за 15 повернувся і привів незнайомця-напарника.

Удвох злочинці зв"язали господаря. Із помешкання винесли мобільний, ноутбук та ключі від авто "Сеат Ібіца". Утекли на машині господаря. Оперативники не розповідають, як затримали злочинців.

Постраждалий працює менеджером, непогано заробляє. Зі слів оперативників,  на гея не схожий.

Один із затриманих — житель Оболоні. Другий — із Київської області. Їм загрожує від чотирьох до восьми років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Киянина пограбували через телетекст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі