пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:04

Киянин загинув неподалік Броварів

53-річний киянин загинув у середу зранку в аварії, яка трапилася на Броварському проспекті.

ДТП сталося за 1,5 км від биківнянського посту ДАІ. Фургон "Фольксваґен Кадді" та "Мазда 323" мчали з Броварів у напрямку Києва. "Фольксваґен" їхав у третій, крайній зліва смузі, легковик — у другій, посередині траси.

Раптом фургон почав різко гальмувати, його занесло на легковика. Водій "мазди", аби уникнути зіткнення, теж різко загальмував. Обох (про це свідчать гальмівні шляхи) спершу винесло юзом на широку зелену зону, що розмежовує транспортні потоки. Потім легковик налетів на бордюр, у нього луснули обидві шини. Машина переїхала зелену зону, вилетіла на зустрічну смугу й зупинилася. "Фольксваґен" від удару об бордюр перекинувся. Так він переїхав розподільну зону, три зустрічні смуги і зрештою вилетів у кювет. Водій не пристебнув ременя безпеки. Після того як машина перекинулася, чоловіка викинуло з салону. Він загинув на місці аварії. Водій "мазди" не травмувався.

— Ми поки не знаємо, що спровокувало аварію. Може, щось чи хтось вибіг на дорогу. А може, водій відволікся чи їхав зранку втомлений. На цьому відрізку завжди їздять швидко, — каже "ГПУ" Валерій Некипілий, 38 років, начальник Деснянського відділу ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Киянин загинув неподалік Броварів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі