четвер, 13 квітня 2017 11:41

Кияни скаржаться на їдкий запах хлорки в метро

Кияни скаржаться на їдкий запах хлорки в метро
Кияни скаржаться на їдкий запах хлорки в метро. Фото:bigmir)net

Зранку,13 квітня, кияни скаржилися на їдкий запах хлорки в метро. Його відчули в переході між станціями Хрещатик та Майдан Незалежності. Люди не могли нормально дихати, закривали обличчя шарфами.

Про це повідомляє ТСН.ua.

На станції Дніпро пасажирів пересаджували з останніх вагонів у перші, розповіла киянка Катерина Медведь.

"О 07:35 я сіла в метро на Лісовій. На станції Дніпро двері вагонів не відчинялися, потяг стояв для висадки та посадки довше, ніж зазвичай. Я побачила, що у вагоні почалася паніка, потім через міжвагонні двері забіг машиніст і почав із середини відкривати руками по черзі всі двері, зі словами: "Швидко, всі переходимо в перші вагони!" і помчав у наступний", - пояснила Катерина.

Без світла цей потяг доїхав до станції Хрещатик, оминаючи Арсенальну. У вагоні були кілька військових та жінок у формі метрополітену.

На платформі пасажири відчули їдкий сморід.

Прес-служба метрополітену повідомила, що о 07:47 на станції Дніпро у вагоні відмовили двері. Це назвали винятково технічною несправністю. Неприємні запахи у підземці заперечили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачів соцмереж обурив експеримент журналістів із вибухівкою

Зараз ви читаєте новину «Кияни скаржаться на їдкий запах хлорки в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі