четвер, 14 червня 2018 18:47

Киянам мистецтвом нагадали про війну на Донбасі
3

У центрі Києва відкрили виставку, яка нагадує про війну на Донбасі
Фото: uatv.ua
У центрі Києва відкрили виставку, яка нагадує про війну на Донбасі
У центрі Києва відкрили виставку, яка нагадує про війну на Донбасі

У центрі Києва з'явилися металеві силуети людей, які нагадають киянам про те, що війна на Донбасі триває.

"Силуети встановлені в рамках проекту документаліста Олеся Кромпляса "Війна поруч" і символізують українських солдатів. На кожному з них є посилання на розповіді очевидців про перші дні війни. Перенасичення новинами з фронту призводить до звикання", – говорить автор проекту Олесь Кромпляс, повідомляє UATV.

Автор знайшов спосіб, як нагадати українцям, що перемогти вдасться тільки завдяки зусиллям кожного.

Силуети можна побачити на Михайлівській площі, на набережній Поштової площі, в парку імені Петра Сагайдачного та парку імені Тараса Шевченка, на майдані Незалежності, а також біля станцій метро Олімпійська, Площа Льва Толстого, Хрещатик, Арсенальна, Золоті ворота, Палац спорту, Поштова площа та Контрактова площа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці забувають, що війна триває" - показали фотографії промзони в Авдіївці

Російські бойовики окремого розвідувального батальйону "Спарта" провели навчання на Донбасі. Терористичний підрозділ входить до 1-го армійського корпусу Російської Федерації. Формально підпорядковується терористичній організації ДНР. Використовували зброю, яку надав Кремль.

Зараз ви читаєте новину «Киянам мистецтвом нагадали про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі