пʼятниця, 30 квітня 2021 10:29

Кіт пролетів шість поверхів і впав у замкнений підвал
7

У Києві на вул. Курчатова кошеня залізло в шахту ліфта й каталося на даху ліфтової кабіни поки не впало. Зірвався чотирилапий на рівні приблизно шостого поверху й провалився в щілину між стіною шахти й кабіною.

Про це у Facebook повідомила Kyiv Animal Rescue Group.

Фото: Kyiv Animal Rescue Group

"Ключів від підвалу ні в кого не було, але всі мешканці під'їзду, які чули крики кота й бачили те, що відбувається, одностайно дозволили рятувальникам зрізати замок і шукати кошеня в підвалі. Під час порятунку з-за рогу вийшов білий кіт, такий самий як потерпілий. Частина свідків вирішила, що він дивом уцілів і просили припинити роботу. Але знайшлися люди, які запевняли, що в підвалі живе кілька однакових білих котів і наполягли на продовженні пошуків", - ідеться в повідомленні.

Після відмикання дверей і обстеження підвалу пораненого кота знайшли. Він сидів на трубі, з пащі й носа в нього текла кров.

У тварини виявили важку черепно-мозкову травму. Його стабілізують, стан важкий. Хвостатому дали ім'я Ліфтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постійно чули скавчання: в киянина забрали дев'ять собак

Літак суданської авіакомпанії Tarco здійснив екстрену посадку через раптову появу у кабіні пілотів злого кота. Перелякана тварина заважала пілотам керувати судном і кидалася на капітана.

Зараз ви читаєте новину «Кіт пролетів шість поверхів і впав у замкнений підвал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі