вівторок, 08 квітня 2008 07:06

Кирило Куликов проти дитячої комендантської години

Народний депутат України Кирило Куликов, 38 років, обраний від блоку НУ–НС виступає проти можливого запровадження комендантської години в місті для дітей і підлітків.

Політик вважає, що таке нововведення обмежить конституційні свободи громадян.

— Для того щоб діти відчували себе в місті безпечно, необхідно удосконалювати систему, змінювати форму й підхід до безпеки, а не займатися обмеженням свобод громадян. А якщо й слід вводити комендантську годину, то лише з метою захисту киян від місцевої  влади, — заявив Куликов.

Він додав: перш ніж запроваджувати такі заходи, треба досконально вивчити, що таке комендантська година і за яких умов її вводити. Основну небезпеку для киян становлять не маленькі вуличні хулігани, а "великі правопорушники в державних офісах".

Ініціатором введення комендантської години для дітей і підлітків виступив Олександр Пабат, 34 роки, лідер Громадського активу Києва. Він пропонує заборонити дітям, молодшим 10 років, перебувати на вулицях без супроводу батьків після 20.00. Підліткам, молодшим 14 років — після 21.00. Тим, кому не виповнилося 16 — не дозволяти виходити з дому після 22.00.

Зараз ви читаєте новину «Кирило Куликов проти дитячої комендантської години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі