середа, 23 червня 2021 13:57

"Кинув" не він, а його: блогер Волошин зробив заяву після скандального відео

"Кинув" не він, а його: блогер Волошин зробив заяву після скандального відео
Олександр Волошин - відомий у TikTok та Instagram блогер. Його відео дуже популярні серед дівчат-підлітків. Зустрічається з блогеркою Анною Трінчер. Фото: скріншот з відео

Акція з даруванням iPhone, організована блогером-мільйонником Олександром Волошиним, начебто була постановою.

Про це заявив сам блогер, пише Obozrevatel.

За словами Волошина, мати та дівчинка на відео – актори. Вони були попереджені про те, що iPhone треба віддати.

"Мати й дочка – це актори. Уважно подивіться відео і побачите реакцію дівчинки, не було насправді жодного суму, образи, сліз", – написав блогер у Telegram.

Волошин запевняє, що з ідеєю подарувати смартфон фоловеру йому допоміг друг, який його і підставив. Товариш нібито сам знайшов акторів на роль маленької шанувальниці та її мами й "твердо наполягав саме на цих кандидатах". Потім їх "перекупив".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер Волошин може загриміти у в'язницю після витівки з iPhone

"Мамочка чудово знає, як можна зачепити й затригерити більшість людей. Просто скажи, що дитина засмучена, її зрадив улюблений блогер, хоча вона бачила мене вперше, і натисни на жалість", – вважає хлопець.

Блогер не очікував, що жінка з дитиною почнуть "чинити опір" на прохання повернути телефон. Пояснює: став наполягати, оскільки "подарував" дитині власний iPhone.

"У коробці був мій особистий телефон з усіма моїми даними про бізнес, моїм контентом, напрацюваннями тощо", – запевняє Волошин.

Скандальну "акцію" Волошин влаштував у Києві. Він вирішив "подарувати" новий iPhone 11 одному з шанувальників. Блогер ходив центром столиці й запитував у перехожих, чи підписані вони на його TikTok. Першою сказала "так" маленька дівчинка, яка гуляла з матір'ю. Волошин вручив дитині смартфон вартістю 20 тис. грн. Тільки-но камера вимкнулася, попросив повернути гаджет. Матір дівчинки записала все на відео. Блогер спочатку просив віддати телефон, мовляв, це реквізит, пояснював усе розіграшем, пропонував за його повернення 2 тис. грн. А згодом почав виривати iPhone з рук. Багато користувачів вважають відео з Волошиним звичайною постановою заради "хайпу".

Зараз ви читаєте новину «"Кинув" не він, а його: блогер Волошин зробив заяву після скандального відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі