неділя, 22 липня 2007 17:20

Кінь Литвина виграв у конкур

НА ВИХІДНИХ у селі Лісники (Новообухівська траса) пройшов відкритий кубок Києва з конкуру.

Змагання на території кінного клубу "Ройял Хорс Клаб" провела міська федерація кінних видів спорту. У стайнях доглядають більш як півсотні коней відомих політиків і заможних киян. Серед них є коні Володимира Литвина, Романа Зварича, кобила й поні Віктора Ющенка. Вони однієї породи — українські верхові.

У суботу 17 коней по черзі пройшлися майданчиком. Жокеї змагалися на найлегшому маршруті — з метровими бар"єрами. Виступи з перешкодами заввишки 1 м 30 см відмінили через раптову зливу. На полі з"явилися великі калюжі, організатори побоювалися, що коні послизнуться, впадуть на бар"єр, покалічать себе й вершників.

Переможцем став Микола Березнюк, який змагався на 4-річному коні Кар"єрі.

— Кар"єр належить Володимирові Литвину. Коні Ющенка і Зварича участі в змаганнях не брали. Але ті часто сюди приїжджають, катаються. Діти Ющенка їздять на поні, — розповідає Андрій Сидоров, 33 роки, власник "Ройял Хорс Клаб".

Власники коней не приїхали на змагання через зливу. Місяць утримання одного коня у клубі в Лісниках коштує 2,5 тис. грн.

Фінал конкуру пройде в листопаді на ранчо "Болівар" (35-й км Одеської траси).

Зараз ви читаєте новину «Кінь Литвина виграв у конкур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі