четвер, 25 вересня 2008 17:16

Кільчицька повернеться в мерію за місяць

Ірена Кільчицька, 40 років, повернеться на роботу в мерію. Про це вона повідомила журналістам невдовзі після народження сина Марка. Нині Кільчицька перебуває в лікарні "Ісіда". Каже, що почувається добре.

— Я не дочекаюся, коли повернуся на роботу. Станеться це, як тільки дозволить здоров"я. Думаю, менш аніж за місяць. У мерії займатимусь тим самим, що й раніше. Можливо, візьму ще додаткові повноваження, — припускає Кільчицька.

З її слів, мер умовив Кільчицьку не звільнятися із роботи, а піти в декретну відпустку. Заробітну плату та декретні, приблизно 60 тис. грн, вона перерахувала постраждалим від повені в Івано-Франківській області.

Чиновниця розповіла, що продала свій джип "хаммер". Вона має ще дві машини: "бентлі" і "порше".

— Через пробки Моніка із нянею їхали до мене в пологовий будинок із центру міста майже дві години. Тут без вертольоту не обійтися. Але, на жаль, для цього в місті ще немає площадок і належних умов, — каже вона.

З мерії Ірена Кільчицька пішла 18 червня. Спершу говорили, що вона на лікарняному. Потім прес-служба повідомила, що Ірена Кільчицька звільнилася за власним бажанням. Кільчицька займалася у мерії медициною, торгівлею, питаннями соціального захисту.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька повернеться в мерію за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі