пʼятниця, 10 серпня 2007 07:08

Кільчицька паркується в дворі мерії

Два заступники голови КМДА Іван Салій та Ірена Кільчицька розповіли в середу на громадських слуханнях, де паркують свої автомобілі.

Слухання зібрали, щоб обговорити, як саме в місті паркують автомобілі. Вони розпочались о 19.00. Прийшло зо дві сотні киян.

— Я паркую машину в дворі Київської міської адміністрації, тому що часто засиджуюся тут допізна, — сказала Ірена Кільчицька. Троє молодих людей переді мною розсміялись.

— Машину ставить всередині мерії, а сама напевне повертається додому Хрещатиком пішки, — сказав один із них.

Раніше медіа писали, що Ірена Кільчицька мешкає в Музейному провулку.

Іван Салій зазначив, що незадоволений паркуванням авто в його дворі.

— До нас у двір заїжджало багато машин, тому народ скинувся й поставили шлагбаум. Слава богу, я живу на Печерську, там є кому скинутись. Я також приєднався до цього, — каже Іван Салій. — Там така охорона, що й мене деколи не пускають. Тепер у двір не пройдеш ані з коляскою, ані з собачкою, ані з гостями. Не думаю, що це красиво. Двір повинен бути для людей, а не для машин.

Киянка Ірина Виборнова, яка живе на вул. Старонаводницькій, 6а, що на Печерську, повідомила "ГПУ", що мешканці будинку заплатили $1650 за встановлення автоматичного електричного шлагбаума.

Зі скаргами на парковки в дворах виступили лише четверо киян. Найбільше часу говорили Салій та Кільчицька. Рішення на слуханнях не приймали.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька паркується в дворі мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі