понеділок, 22 вересня 2008 19:03

Керівник ДАІ написав водіям листа

Керівник управління дорожньої автоінспекції Києва Анатолій Сіренко, 46 років, закликав міських водіїв робити все, аби важка ситуація на дорогах столиці не ускладнювалася.

Про це Сіренко пише у зверненні до водіїв. Причиною багатьох міських заторів часто стають самі ж водії. Вони паркують автівки в недозволених місцях, тим самим перешкоджають транспорту. Порушують правила, виїжджають на перехрестя, коли за ними утворився затор. А через це блокується рух у всіх напрямках.

У листі керівник автоінспекції пояснює, що з настанням осені ситуація на столичних дорогах "значно ускладнилася". На вулицях побільшало як транспорту, так і аварій. У перші тижні вересня інспекція реєструвала по 400 аварій.

Затори спричинюють також дорожні ремонтні роботи, які нині ведуть на 47 міських вулицях. Окрім того, комунальне підприємство "Київдорсервіс" не коригує режим роботи світлофорів залежно від пір року.

У прес-службі столичного ДАІ кореспондентові "ГПУ" сказали, що керівник київської автоінспекції вперше звернувся до водіїв публічно. Причина — таких заторів у столиці, як у вересні, раніше не було.

Зараз ви читаєте новину «Керівник ДАІ написав водіям листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі