четвер, 01 березня 2007 18:53

Касирка "Укрпошти" обзиває абонентів дурнями

— Альо! Во дурак, а?! Я ж тобі кажу — факс прийми! — горланила на все поштове відділення жінка-касирка з фарбованим червоним волоссям.

Таке можна було почути минулої неділі у відділенні "Укрпошти" на вулиці Костянтинівській (Поділ). До каси підійшов чоловік на вигляд років 25-ти, попросив дві поштові листівки. Потім витяг із портфеля аркуш паперу з резюме. Простягнув касирці й попросив скинути його по факсу. Жінка тричі набирала номер, але щось не виходило. Зрештою почала нервуватися та лаятися. Черга з п"яти осіб протягом кількох хвилин слухала це.

— Нє-а, це ви "старт" нажимайтє, а не я! Нє, ну ди-и-и-ибіл, а? — кричала в слухавку касирка. Коли з"єднання зникало, нервово кидала слухавку.

Черга встигла вивчити всі дані чоловіка. Хтось навіть сказав: навряд чи солідне київське підприємство зверне увагу на резюме, яке надходить із таким "звуковим супроводом". Та той лише всміхався.

Зараз ви читаєте новину «Касирка "Укрпошти" обзиває абонентів дурнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі