пʼятниця, 10 липня 2020 12:59

Карантинні облави у Києві: скільки закладів "прикрили"

Карантинні облави у Києві: скільки закладів "прикрили"
Понад 430 об'єктів перевірили патрулі, до складу яких входять співробітники Держпродспоживслужби, представники поліції та Муніципальної охорони. Фото: pixabay

Через порушення карантину в Києві закрили 4 розважальні заклади.

У цих місцях виявили значні невідповідності, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Щодо перевірок нічних клубів. Після виявлення грубих порушень спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття вже 4 таких закладів. Тому що вони, нехтуючи безпекою відвідувачів і порушуючи правила, працювали після 22-ї. Перевірки триватимуть і надалі", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка завантаженість столичних лікарень із коронавірусом

За його словами, на початку тижня комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22-ї, але це не стосується нічних клубів і розважальних закладів.

"Я не хочу нікого лякати. Але динаміка поширення хвороби в нас невтішна. Й ми можемо знову повернутися до суворіших обмежень. Давайте не доводити до цього", - наголосив мер.

Понад 430 об'єктів перевірили патрулі, до складу яких входять працівники Держпродспоживслужби, представники поліції та Муніципальної охорони. Зокрема, ресторани, торговельні центри, магазини і ринки.

"Склали 107 протоколів. Тобто кожний 4-й заклад у місті порушує правила", - зазначив Кличко.

У Києві за добу 9 липня коронавірус виявили у 118 людей. Із них 9 - діти. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на брифінгу.

Зараз ви читаєте новину «Карантинні облави у Києві: скільки закладів "прикрили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі