середа, 28 лютого 2007 16:48

Карантин подовжили до понеділка

КАРАНТИН у київських школах триватиме до суботи.

Це означає, що школярі підуть на навчання не раніше понеділка. Можливо, лікарі переглянуть терміни. Про це "ГПУ" повідомила заступник головного лікаря київської санепідемстанції Лариса Колос, 54 роки.

— Ми зможемо сказати, коли саме діти повинні повернутися до шкіл, лише після того, як проаналізуємо епідемічну ситуацію в Києві, — каже Лариса Колос.

За словами лікаря, тимчасове призупинення занять у школах значно вплинуло на епідемію грипу та поширення гострих респіраторних захворювань у місті. Станом на понеділок серед школярів було зареєстровано 7349 випадків захворювання на грип та ГРЗ. Це в 1,7 разу менше, ніж кількість захворювань, яку зафіксували протягом минулого тижня (12 691 випадок).

— Ці показники дають підставу стверджувати: рівень захворювання серед школярів поступово знижується. Тому точну дату завершення карантину ми знатимемо за кілька днів, — упевнена Лариса Колос.

Зараз ви читаєте новину «Карантин подовжили до понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі