середа, 03 вересня 2008 18:07

КамАЗ перекинувся на Троєщині

Автор: фото: Володимир ГОВОРУХА
  Пожежники у вівторок біля перекинутої вантажівки на проспекті Ватутіна. Вони приїхали дуже швидко — частина розташована поряд, на бульварі Перова
Пожежники у вівторок біля перекинутої вантажівки на проспекті Ватутіна. Вони приїхали дуже швидко — частина розташована поряд, на бульварі Перова

У вівторок близько п"ятої вечора вантажівка КамАЗ, якою керував Володимир Макієвський, врізалася в автовіз МАЗ. Після цього вона виїхала на газон і перекинулася. Це сталося за 200 м від перехрестя просп. Ватутіна та бульв. Перова.

Водій автовозу Владислав Шеломієнко, 48 років, їхав від Троєщинського ринку в бік Московського мосту у другій смузі. Віз у напівпричепі чотири пікапи "Сітроєн Берлінго".

— Раптом бачу в праве бокове дзеркало КамАЗ, який захотів обігнати мене по першій смузі. Вантажівка вдарилася в зад мого напівпричепу, від зіткнення вилетіла на бордюр і перекинулася. Я зупинився, побіг до водія. Він уже виліз із кабіни. Від перекидання у КамАЗа загорілися акумулятори. Я гасив їх вогнегасником, а потім повідбивав ломиком клеми від них. Перша смуга тут дуже вузька, ледве легкова проходить. А цей КамАЗом хотів проскочити. Не знаю, чим думав водій, здійснюючи такий маневр, — каже "ГПУ" Шеломієнко.

Свідками аварії були 24-річний Михайло Дурницький і його дружина Тетяна, 23 роки. Вони їхали на мікроавтобусі "фольксаваґен" за автовозом.

— Від зіткнення вантажівку відкинуло направо, до бровки. Машина вискочила на неї і почала повільно перекидатися на лівий бік. Ми викликали "швидку", ДАІ, а потім і пожежників. Обидві вантажівки їхали зі швидкістю 50 кілометрів на годину, — говорить "ГПУ" Михайло Дурницький.

Володимира Макієвського забрали до лікарні. У нього струс мозку та численні забої. Вантажівка зареєстрована на Київщині. У накладній написано, що водій перевозив 30 візків для клієнтів. Товар належить мережі супермаркетів "Сільпо". Його вартість — 25 тис. грн. У кабіні знайшли зошит із записами двох водіїв. Останній — від 26 серпня. Водій Ковальчук розписався, що здав технічно справну вантажівку, а Макієвський її прийняв.

Зараз ви читаєте новину «КамАЗ перекинувся на Троєщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі