пʼятниця, 11 січня 2008 07:10

Кафе "Затока" згоріло через перенапругу

На початку тижня на Оболоні згоріло кафе "Затока".

Одноповерхова будівля розташована на просп. Героїв Сталінграда, 65, неподалік затоки Собаче Гирло. Працівники закладу розповідають, що пожежа сталася в понеділок опівдні. Густий дим пішов із комори. На виклик за 5 хв. приїхали рятувальники. На той час палало все приміщення.

— Дивилася з балкону, як воно диміло. За кілька хвилин вогонь пробився з-під даху. Працівники забігали всередину, виносили речі. Завдяки пожежникам вогонь не перекинувся на сусідні хлібний і молочний кіоски, — розповідає "ГПУ" Анна Ціхоцька, 79 років. Жінка живе навпроти "Затоки".

Пожежу гасили дві години. У кафе було два газові балони. Вони не вибухнули. Полум"я пошкодило 200 кв. м даху, стіни, меблі.

За однією з версій, вогонь виник через те, що "коротнула" електропроводка. За іншою, його спричинили проблеми з напругою в мережі.

— Власник кафе розповідав, що перед пожежею були проблеми з електрикою. Вона мерехтіла, зникала на кілька секунд. Чому не спрацювали автоматичні пробки в щитку, неясно, — кажуть у прес-службі МНС Києва.

Кілька днів поспіль мешканці сусідніх будинків на Героїв Сталінграда та на вул. Прирічній мають схожі проблеми з електрикою. Світло в них часто зникає та мерехтить.

Кафе "Затока" проіснувало на Героїв Сталінграда понад 5 років. Місцеві деколи обідали тут. У кафе був банкетний зал, де гуляли весілля.

Зараз ви читаєте новину «Кафе "Затока" згоріло через перенапругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі