вівторок, 24 липня 2007 07:09

Із відділення "Райффайзен-Аваль" винесли півмільйона доларів

МИНУЛОГО ЧЕТВЕРГА о третій дня до міліції зателефонували з Печерського відділення банку "Райффайзен-Аваль" (б-р Лесі Українки, 26). Банкіри повідомили про викрадення $480 тис.

У міській міліції кажуть, що це "чиста і найбільша крадіжка" з приміщення банку в Києві.

— Уранці інкасатори привезли до відділення два ящики з грошима. 30-річна касирка прийняла їх, розписалася у відомостях, але до сейфа ці гроші не поклала. В обід жінка вийшла зі своєї кімнати на п"ять хвилин, каже, що двері замкнула. Коли повернулася, побачила: одна коробка з грошима зникла. У коробці було 480 тисяч доларів, — розповідає "ГПУ" Володимир Дмитренко, в.о. керівника прес-служби київської міліції.

Оперативники додають, що банк не надто охоче співпрацює з міліцією, на деякі запитання інформації не надає, пояснюючи це банківською таємницею.

У міліції кажуть, що обставини злочину поки що невідомі. Зараз встановлюють, чому касирка виходила з кімнати і не поклала гроші до сейфа.

— 18 липня озброєний злочинець пограбував філію "Приватбанку" на Харківському шосе. За "почерком" зовсім не схоже на останню крадіжку. А тут — чисто обікрали, винесли в охорони банку під носом таку суму грошей. Честі це банку не робить. Зараз порушено кримінальну справу за статтею "крадіжка в особливо крупних розмірах", — каже Володимир Дмитренко.

Протягом 2007-го в Києві тричі грабували банки (двічі — відділення "Приватбанку", один раз — відділення банку "Таврика"). Крадіжка з "Райффайзену" — перша.

Зараз ви читаєте новину «Із відділення "Райффайзен-Аваль" винесли півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі