пʼятниця, 15 серпня 2008 17:47

Із нежилої будівлі зробили туалет

Майже два роки мешканці будинку на вул. Світлицького, 28в скаржаться на сусідів-бездомних.

Вони мешкають у сусідньому відселеному будинку N28б.

— Сморід — кожен день! Зробили собі там туалет, розумієте?! — розповідає "ГПУ" Лідія Загрубенська, 55 років, з вул. Світлицького. — Це приміщення ніхто не орендує. Там давно повибивані вікна. Ходять не ясно хто, скрізь розкидано розбиті пляшки, сміття. А поряд же — дитячий садок.

У сусідній будівлі розташована спілка інвалідів "Єдність". У ній кажуть, що сусідство з бомжами лякає працівників. Усього в "Єдності" 450 осіб. Поряд із відселеним будинком є два дешеві кафе. Туалетів у них немає. Тому відвідувачі ходять "до вітру" в закинутий будинок.

Місцеві скаржилися на бомжів до місцевого ЖЕКу й до колл-центру мерії, але безрезультатно. Протягом двох років мешканці разів зо п"ять викликали у відселений будинок пожежників, тому що безпритульні влаштовували пожежі.

Приміщення у відселеному будинку N28б кілька років тому орендувала фірма, згодом виїхала звідти.

Останнім часом серед жителів мікрорайону поширилися чутки, що в старій будівлі відкриють нічний клуб. Три дні тому невідомі позабивали вікна в будинку дерев"яними дошками.

Зараз ви читаєте новину «Із нежилої будівлі зробили туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі