Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 07:15

Із депутатського авто вкрали гроші та обручку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Геннадій Мармер біля свого автомобіля, який пограбували 4 червня біля торгового центру ”Караван”. Показує місце, де лежав кейс
Геннадій Мармер біля свого автомобіля, який пограбували 4 червня біля торгового центру ”Караван”. Показує місце, де лежав кейс

Минулого тижня, в середу, біля торговельного центру "Караван" на вул. Луговій, 12 обікрали автомобіль "Тойота Лендкрузер", який належить 38-річному Геннадієві Мармеру, депутатові Голосіївської районної ради. Це сталося близько 20.00.

Мармер після роботи поїхав до торговельного центру, щоб зустрітися зі знайомим і купити сорочку.

— Припаркувався о 19.40, закрив автомобіль і пішов у магазин, — розказує депутат. — Вийшов звідти через дві години. Відкрив багажник, щоб покласти куплену сорочку. Помітив, що там немає шкіряного кейса. Подумав: може, переклав його на заднє сидіння, але й там не знайшов.

Геннадій Мармер каже, що в кейсі було 5800 грн, паспорт, ідентифікаційний код, інші документи, ключі від квартири, робочого кабінету та сейфа.

— Найцінніше, що там було, — це обручка. Вона тріснула, я збирався завезти відремонтувати в ювелірному магазині. Тому поклав у кейс, щоб не згубити, — бідкається чоловік. — Крадії забрали кейс, а ще залізли в салон і вкрали з бардачка окуляри від сонця, зарядний пристрій до телефону та автомобільну книжку з експлуатації.

Депутат припускає: автомобіль зловмисники відкрили за допомогою пристрою, який запам"ятовує електросигнал дистанційного пульта, що закриває машину.

— На автомобілі нема жодної подряпини, ніяких слідів злому, — говорить Мармер. — Якби не сорочка, то я й не помітив би, що мене обікрали біля "Каравану".

Депутат викликав працівників Оболонського райвідділу міліції. Приїхали оперативники та кінологи, але собака слід зловмисника не взяв.

— Це людне місце, — веде далі чоловік. — Але ніхто не бачив, як відкривали машину. Нема жодного свідка. Міліціонери зняли відбитки пальців із багажника. Злочинців шукають. Хто це міг зробити — не знаю. Пограбування із роботою я не пов"язую.

Геннадій Мармер одружився 1999-го. Із дружиною Оленою виховують доньку Марію, 1,5 року.

— Дружина розчарувалася, коли довідалася про вкрадену обручку, — згадує депутат. — Сподіваюся, що її повернуть. Пропоную 500 доларів тому, хто принесе паспорт, документи й обручку. Мій мобільний — 8 067 442 84 46. Або нехай занесуть на прохідну Голосіївської районної ради на Велику Васильківську, 98.

Зараз ви читаєте новину «Із депутатського авто вкрали гроші та обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7643
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути