пʼятниця, 19 липня 2019 15:49

Історичний центр столиці привласнювали посібники окупантів

Історичний центр столиці привласнювали посібники окупантів
Соратники окупантів на Донбасі привласнювали нерухомість Києва. Фото:budport.com.ua

Масштабний механізм привласнення комунального майна в інтересах проросійських терористів виявила Служба безпеки України в Києві.

Для цього використовували реквізити Брянківського міського суду, який не функціонує і розташований на окупованій РФ території Луганської області — повідомило слідство.

Підробляючи судові рішення, зловмисники здійснювали на їхній підставі незаконну перереєстрацію майна, яке, переважно, розташоване в історичному центрі столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанії "Мотор Січі" фінансували бойовиків - СБУ

Після цього організатори злочинної схеми продавали нерухомість афілійованим комерційним компаніям, засновниками яких самі ж і були.

Злочинцям оголосили про підозру.

У межах кримінального провадження на незаконно відчужене майно накладуть арешти та ініціюють судові позови, щоб повернути його у комунальну власність.

На Вінниччині СБУ блокувала відшкодування майже 30 млн грн податків підприємству, яке фінансує терористичну організацію ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Історичний центр столиці привласнювали посібники окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі