вівторок, 13 липня 2021 10:41

"Історична новина": Укрзалізниця замінить вічно зламаний ескалатор на Центральному вокзалі

"Історична новина": Укрзалізниця замінить вічно зламаний ескалатор на Центральному вокзалі
Ескалатор на Центральному залізничному вокзалі постійно ламається. Пасажири змушені нести валізи сходами. Фото: Укрзалізниця

У Києві на Центральному вокзалі встановлять новий ескалатор. Зробити це планують через дев'ять місяців.

Про це повідомила пресслужба перевізника, назвавши заміну "історичною новиною".

"Укрзалізниця підписала договір на постачання та встановлення нового ескалатора на Центральному вокзалі в Києві", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 год. у дорозі: Укрзалізниця запускає "Інтерсіті" з Києва в Тернопіль

Переможець тендеру – ТОВ "Міцуї Україна". Компанія за свої послуги отримає майже 13 млн грн. Це на 19% менше, ніж планували витратити, розповів виконувач обов'язків голови управління компанії Іван Юрик.

Новий підіймач встановлять на місці наявного. Його висота становитиме 6,5 м. Зможе обслуговувати 7300 відвідувачів вокзалу на годину і працюватиме 20 год. поспіль. Матиме ескалатор LED-підсвітку і сенсор для зупинки сходового полотна за відсутності пасажирів.

Упродовж 60 місяців постачальник гарантує технічну підтримку та сервісне обслуговування.

Зловмисники пограбували нещодавно оновлений поїзд за 60 млн грн. Невідомі проникли в електричку, яка курсує приміським маршрутом Київ - Фастів, пошкодили поїзд і вкрали внутрішнє обладнання, зокрема, систему безпеки й інформування пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «"Історична новина": Укрзалізниця замінить вічно зламаний ескалатор на Центральному вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі