середа, 26 грудня 2007 07:04

Інспектор поїхав, не оформивши аварії

У неділю ввечері на закритій реверсивній смузі Московського мосту сталася чергова аварія.

Близько шостої вечора стара "ауді" — держномер АА2192АЕ — вдарила ззаду жовтий ВАЗ-2103 (держномер 179 88КЕ). Після зіткнення обидві машини стояли на реверсивній смузі. Олексій, водій "жигулів", розповів, що їхав 50 км/год. Перед ним хтось ніби почав раптово гальмувати. Він також натис щосили на гальма. Анатолій Ілліч, водій "ауді", що їхала ззаду, спробував уникнути зіткнення, виїхавши на зустрічну смугу, та все одно зачепив ВАЗ капотом.

Обидва водії кілька хвилин "вішали лапшу" інспекторові, який під"їхав оформити ДТП. Божилися, що їхали реверсивною на зелений сигнал світлофора.

— Що ж ви мене заблуждаєтє в заблуждєніє? Реверс не працює з ранку вчорашнього дня, — скипів двометрового зросту інспектор ДАІ.

Після цього водії мовчали, схиливши голови. Усе завершилось курйозом. Інспектори  оформили протокол, попросили водіїв розписатися. Але водій "ауді" кудись зателефонував і попросив вислати на місце аварії спеціальну слідчу групу ДАІ. Почувши це, високий інспектор сів у машину.

— Я працюю в Деснянському відділі ДАІ. Наша компетенція завершується посередині реверсивної смуги. Хотів їх оформити швидше, аби рух не тримали, — каже чоловік. — "Ауді" стоїть на території Дніпровського району. Хоче водій — то хай чекає того патруля, що треба, — сказав даїшник "ГПУ", а потім поїхав, так і не оформивши ДТП.

Інспектори не виключають, що ця аварія буде останньою в історії реверсивної смуги Московського мосту.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор поїхав, не оформивши аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі