понеділок, 23 квітня 2007 07:05

Ігор Бойко продає яхту за 100 тисяч доларів

Моторна яхта вже не один місяць стоїть на майданчику для автомобілів на вулиці Чорновола з табличкою "Продається".  "ГПУ" з"ясувала, що належить вона 33-річному київському підприємцю Ігореві Бойку, має назву "Артур" і коштує $100 тисяч.

— Назвав на честь короля Артура, — розповідає Ігор.

Бойко має юридичну фірму. Яхту купив рік тому в Дніпропетровську. Заплатив $120 тис.  Продає, бо мріє про більше судно.

За словами Бойка, судно розганяється до 75–80 кілометрів за годину. На палубі "Артура" не бувала жодна представниця прекрасної статі.

— Погана прикмета. — сміється чоловік. — А якщо без жартів — просто моя дружина боїться на ній кататися.

Яхта стоїть на стоянці біля самого паркану. Займає місце як дві легкові машини. Тому Ігор щомісяця сплачує 250 грн.  Навколо "Артура" бігають чотири собаки. Хтось підходить близько до паркану — вони голосно гавкають. Хазяїна та його знайомих ніколи не чіпають.

— До мене вже зверталися сотні людей, які хотіли купити яхту, — розказує Ігор. — Телефонують, цікавляться. Але коли чують ціну, кидають слухавку. Та все одно скоро розпрощаюся з "Артуром".

Перед продажем Бойко збирається востаннє спустити яхту на воду. Можливо, навіть візьме участь у традиційній регаті на Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Бойко продає яхту за 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі